C.R.A.L. U.L.S. n° 9

Ristrutturazione con ampliamento - Edificio ad uso bar-ristorante-segreteria C.R.A.L. (Circolo Ricreativo Aziendale Lavoratori) U.L.S. n° 9 Treviso

Restructuring with extension - Building for bar-restaurant-secretary C.R.A.L. (Workers Recreational Club) U.L.S. No. 9 Treviso

Progetto           2009
Realizzazione   2013
Superficie         5149 mq
Localizzazione  Ospedale di Treviso (TV)
Collaboratori     Marco Scarpa
                            Luigi Mattarollo
 
Ruolo di co-progettista e ideatore del disegno dei cancelli d'ingresso.
Il disegno dei prospetti del nuovo edificio richiama le "vele al terzo" dei "burci" (tradizionali imbarcazioni locali) del fiume Sile.
 
 
  
Project            2009
Construction   2013
Built area         5149 m2
Location          Treviso Hospital (TV) Italy
Collaborators  Marco Scarpa
                          Luigi Mattarollo
 
Co-designer and creator of the entrance gates design.
The design of the facades of the new building reminiscent the "sails of the third" of "burci" (traditional local boats) that sail on the river Sile.